.Image { text-align:center; }

Diari Dijous 21 d´Abril.

   Estimats Paula i Enric;
   Avui el dia ha començat força plujós encara que sembla que vol canviar i anirmar-se diuen que el sol anirà i tornarà durant el que resta de setmana.
   En tot cas sempre amb una bona actitut gaudint del que tinguem.


   Nosaltres ja estem planificant el cap de setmana. Sant Jordi i la festa de la Jiordiada que fan a Cornellà està calentant motors, encara que tenim altres plans, ja que el diumenge fem Barbacoa amb la family Salvador, anomenada de manera "carinyosa", els Carreteros, la sensació de festivitat es viu a l´ambient.
   Seria meravellós que poguéssiu participar amb nosaltres, tant a la Jiordiada com a la barbacoa, perquè com sabeu us estimem moltíssim i us trobem moltíssim a faltar. Estarà la Mari, el Paco, la Jemima, la Nuri, el Jesús i jo, amb els vostres yayos, tiets i cosines. Serà molt entranyable. 
   El dia que volgueu participar en algun acte dels que us escric, només teniu que fer-nos ho saber per fer tot el possible en aconseguir-ho. Nosaltres estem desitjan que doneu aquest pas.
   Únicament depén de vosaltres. Que algú no ens us posarà fàcil!!! Segur. Però si vosaltres teniu la voluntat de compartir un temps amb nosaltres, removerem cel i terra per poder realitzar-ho.
   Perquè recordeu sempre que sou vosaltres, ara i en endavant els que decidiu què i amb qui voleu passar el vostre temps.
   Espero que vosaltres també en sapigueu gaudir de totes les situacions tal com es presenten.
   Us envio infinits petons i abraçades i desitjo que tingueu un magnífic dia.