.Image { text-align:center; }

Diari Dimarts 05 d´ Abril.

   Estimats Paula i Enric:
   Ja hem trobo millor de l´ull i cada vegada vaig veient millor.
   Veient de la vista perquè el futur no el veig, o millor dit ni l´intento mirar.
   Visquent al present, avui m´ha tocat treballar tot el dia i aquesta nit celebraré amb l´Amore el seu cumple. Li he preparat unes sorpresetes que penso que li agradaran.
   Manualitats i coses així, perquè de diners vaig pelat.
   Aquesta és una de les sorpreses que us adelanto i que no sap. Aquesta foto ens la vam fer a la Fontana di Trevi i va juntament amb un marc de Roma que li encantarà.


   És una persona estraordinariament sensible i comprensiva i un veritable sol en uns moments molt ennubolats. Sé que no heu tingut el suficient temps per coneixe-la bé, ni el corresponent recolzament per entendre que la persona que estima al vostre pare també és bona per vosaltres.
   Com ja us haureu donant compte l´enveja és molt traicionera i no té cap tipus de miraments.
   M´agradaria pensar que vosaltres tindreu una personalitat propia i no absorvireu alguns comportaments detestables d´altres persones. Però si és el que viviu cada dia a casa, difícilment en podriu sortir intactes. Encara així tinc molta confiança en vosaltres.
   Sobretot desitjo que esteu bé i que sigueu feliços, perquè recordeu sempre que us estimo moltíssim i us trobo moltíssim a faltar.
    Us envío infinits petons i abraçades.