.Image { text-align:center; }

Diari Diumenge 24 d´Abril.

   Estimats fills;
   Increible el día d´avui i això que no hem res del previst.
   Finalment no hem pogut quedar per fer la barbacoa la familia "Carreteros", perquè ho volíem fer quan estiguéssim tots junts i a la vostre tieta Jemima li va donar un atac de pedres a la vesícula el divendres i la van tenir que ingressar a la Teknon.
   No sabíem quan de temps estaria i hem esperat fins a última hora, però finalment li han pogut controlar i no ha passat d´aqui, però fins demà no surt. Així que ahir per la nit vam decidir finalment suspendre la quedada i posposar-la per un altre día que hi siguem tots.
   Així que aquest matí el tete m´ha convidat a jugar a padel, què amb el Roberto i un nou amic, el Miguel hem passat una mica més d´un hora i mitja. No sé si heu jugat alguna vegada però és molt divertit.
 Quan he acabat, he quedat amb la família Pedrosa-Molano que estaven passant el matí a Can Mercader per la Jiordiada. Estava pleníssim amb un gran ambient festiu.
   També hi havien moltes parades d´artesans, i com no de llibres, de roses, gent ballant sardanes,  els castellers de Cornellà, moltíssimes activitats per els nens, i també els cuenta cuentos, us enrecordeu?
    Quan jo he arribat hem donat una volta ràpida i hem anar a fer una aperitiu, que a nosaltres ens ha servit ja de dinar.
   Després hem anat a descansar una mica i més tard a veure a la Jemima.
   Allà també ha anat el yayo Salva i el tete, i hem passat tota la tarda.
   Ara estic reventat, però content de totes les coses que he pogut fer.
   Sería genial que totes aquestes coses que fem les poguéssim compartir a vosaltres, perquè recordeu sempre que us estimo moltíssim i us trobo moltíssim a faltar.
    Espero que vosaltres també hagueu aprofitat aquest cap de setmana i aquesta festa de Sant Jordi.
   Hagueu fet el que hagueu fet, sobretot el més important és que l´hagueu gaudit, que esteu bé i que sigueu feliços.
   Us envío infinits petons i abraçades.
   Bona nit i fins demà.