.Image { text-align:center; }

Diari Dissabte 23 d´Abril. Sant Jordi 2.016.

   Estimats Paula i Enric;
   Encara que l´aire és una mica fresquet avui fa un dia de sol magnífic per celebrar el día de Sant Jordi.
   Donats per felicitats als nostres amics que es diuen Jordi, per missatge això sí, ja què, impepinablement avui treballem tot el día i no tenim temps per quedar, ni per gaudir de la festa que es viu al carrer, hem viscut el dia a través dels vidres de l´aparador.
   A més de la feina que hem fet dintre, clar.
   L´Amore i jo aquest any no ens hem intercanviant el llibre i la rosa, perquè ja sabem l´enamorats que estem i al no poder gaudir del dia, vam decidir aquest any de donar-nos el capritx d´anar al cine el dimecres passat. Teníem un vale regal de 2x1 i a més anant entre setmana ens va sortir tots dos per 4,90 €. Què més es pot demanar !!!
   Vam anar a veure "El libro de la Selva", que a tots dos ens encanta desde petits, quan la Disney la va fer en dibuixos animats i aquest remake ens va agradar molt també.
   I de vosaltres que dir?
   Que m´encantaria portar-te una rosa a tú Paula i un llibre o un cómic a tú Enric?
   Però intentar-ho és una tasca impossible. Enviar-vos qualsevol cosa perquè s´acabi retornant, com tot el que us he enviat, ja es fa absurd e innecessari.
   Així que desde la llunyania us envio envio un recordatori d´aquest dia i per dir-vos que vosaltres sou també els meus amors de la meva vida, i que us estimo moltíssim i us trobo moltíssim a faltar.
   Si tu Paula fossis la princesa i tu Enric el cavaller, imagino que jo hauria de ser el drac...

   Del que estic segur és que tots tres junts ens ho passariem genial.
   Espero que tingeu un gran dia, tant si us han regalat la rosa o la flor, com si no.
   Us envío infinits petons i abraçades i fins demà.