.Image { text-align:center; }

Diari Dissabte 09 d´Abril.

   Estimats Paula i Enric;
   Quin dia el d´avui!!!
   Ahir hem va costar molt conciliar la son, hem vaig aixecar quaranta vegades i aquest matí m´ha costat força matinar per anar a treballar.
   Després al migdia hem quedat els de la botiga per anar a dinar i hem passat una molt bona estona, xarrant i explicant batalletas del treball i dels clients.
   El dia de treball ha sigut molt actiu però poc profitós, molta gent tafanejant i alguns perduts que no sabien el que volien. I us puc assegurar que això és molt esgotador.
   Però bé ja s´ha acabat i ara comença un dia de festa.
   Que no pas de descans, perquè he quedat a les nou per jugar a pàdel amb el tete, després anirem a fer un refresc rapidet perquè al migdia hem quedat per fer una barbacoa a casa del vostre tiet Pepe i celebrar el seu cumple i el del Amore.
   Sería increible que poguèssiu ser amb nosaltres per fer totes aquestes activitats, no sé si el pàdel us agradaria però anar a dinar i jugar amb les vostres cosines segur que sí.
   Espero que vosaltres també hagueu aprofitat avui per fer moltes coses i haver gaudit al màxim del dia. I sobretot que rebeu tanta estimació com la rebrieu aqui amb nosaltres, perquè recordeu sempre que us estimem moltíssim i us trobem moltíssim a faltar.
   Us envío infinits petons i abraçades.
   Bona nit i fins demà.