.Image { text-align:center; }

Diari Dijous 28 d´Abril.

   Estimats Paula i Enric;
   Ja s´apropa el cap de setmana i amb ell el final d´aquest mes.
   Un altre mes sense vosaltres i molt tristement ja són uns quants!!!
   El diumenge es dia 01 de Maig i l´aniversari de boda dels yayos. 45 anyets de casats.
   Això sembla cada vegada més difícil avui en dia, però ells són d´una altre generació, on era el normal passar la vida amb la persona que s´havien compromés, en els bons moments i en els difícils.
   Sense cap objecció a les persones que avui decideixen separar-se perquè separats seran més feliços que junts. Encara que la justificació de separar als fills també sigui deprorable, aquest és un altre tema.
   El fet és que ells són feliços (els yayos) i el diumenge tenim pensat celebrar-ho amb ells a Pineda.
   A més com a primer diumenge de Maig és el dia de la mare i serà doblement emotiu.
   Ells mai volen cap regal de nosaltres i només amb veure´ns i veuren´ns feliços ja es donen per satisfets. Tots sabem que amb la situació que visquem no ho podem ser plenament, però al menys intentem fer el que podem cada dia, mantenir la calma i gaudir dels moments que vivim ens és prou per aconseguir-ho. Com a mínim en part.
   Aquest día és el de la mare i només d´ella, però només vull deixar un apunt i es que és evident que per ser mare biológicament també ha d´haver un pare, però ell ja va tenir el seu dia, o l´hauria d´haver tingut.
    El fet està en que sempre us he animat a fer alguna cosa o algun detall especial en aquests dies senyalats, perquè;
   - Primer, a més de que vosaltres encara no teniu diners per comprar i del que pogueu disposar serà d´un altre, penso que pot tenir més valor económic però menys valor emocional.
   - Segón, com us vaig ja explicar el valor que té el vostre temps és molt valuós quan l´invertiu en fer alguna cosa per un altre persona. No només per fer-li, a l´edat que teniu, teniu recursos per pensar, buscar i dedicar alguna cosa especial a la persona que li voleu fer. I això per mi té molt més mérit que qualsevol compra. A part de que es molt més económic normalment fa molta més il·lussió. Sempre i quan hagueu fet un treball amb ganes, crec que ja no val qualsevol dibuix com quan ereu petits.
   Sigui el que sigui, que sigui amb cura i pensant en la persona a qui li feu.
   Per si encara no sabeu que fer us envio el enllaç a aquesta pàgina de manualitats que he trobat molt interesant, perquè crec que són fàcils, originals i divertides. I sempre les podeu personalitzar al vostre gust i als vostres sentiments. Aquesta és una sugerencia, però hi ha molt més si busqueu, tant a internet, com a alguna revista, a la biblioteca o inclús alguna idea que penseu que li pugui agradar.
   Us envio infinits petons i abraçades i recordeu sempre que us estimo moltíssim i us trobo moltíssim a faltar.
   Espero que esteu bé, que acabeu de tenir un gran dia i fins demà.